BHB  Faipari és Belsőépítészeti Kft.

Budakeszi.

 
Családi házak kivitelezése, passzívház építés, könnyűszerkezetes rendszerrel.


Cégünket  2000 decemberében alakítottuk, azzal a céllal, hogy megrendelőink egyedi igényeit maximális minőségben, gyorsan, pontosan és elérhető árakon teljesítsük…

Fő tevékenységünk energia takarékos, környezetbarát könnyűszerkezetes  házak építése szerkezet kész ill. kulcsrakész kivitelben.Több szerkezeti rendszert alkalmazva a takarékostól, a passzív szerkezetig.  Az ország egész területén építünk. Könnyűszerkezetes házaink többnyire egyedi tervezésűek így minden megrendelőnk saját kényelmének, ízlésének, álmainak megfelelő otthont építhet. A+ KATEGÓRIÁS házak tervezésénél energetikus szakember bevonásával érjük el a legoptimálisabb ár érték arányt, illetve pontosan kalkulálható az energia megtakarítás, és ezáltal a ház fenntartási költségén megspórolható összeg.
Cégünk családi vállalkozás, így nem távolodott el a családok életétől. Pontosan tudjuk mekkora probléma, gond, és teher egy építkezés.
A fő célunk ezt a terhet a legnagyobb mértékben csökkenteni!
További tevékenységeink tetők, tetőtér beépítés,  utólagos tetőszigetelés, homlokzati hőszigetelés nyílászárók cseréje, kerti házak, garázsok, pergolák, építése.

Vezető munkatársaink:


Bóra Gábor       06/70-535-17-68

Bóra Attila        06/30-563-30-36


 

 

 

AKCIÓ

RÓLUNK ÍRTÁK